På brekket: #6

Fredrik Leth synes ikke noe om at folk klager på hvorvidt man kan ha fortomsspoler på kropp under fiske. // Foto: Privat

Vi lever i forundringenes tid. Caddis-hus er forunderlige, internettdebatter er forunderlige, svenske YouTubere er forunderlige og i følge Sjømat Norge er også rødlistinga av laksen forunderlig. Det minst forunderlige denne uka, er at Lars Nilssen fremdeles krangler med OFA.

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. For på brekket kan man finne så mangt. Dette er #6.

En trist start på første adventsuke

Denne uka startet så begredelig som den kan starte. Og da snakker vi ikke om omikron, men om en helt annen type trist lesning som er umulig å ikke plassere i #6 av «På brekket». For når mikroplast er det som gir best kamuflasje for et husbyggende bunndyr, så skjønner man at det er mer enn en pandemi s...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.