Vakende italiener. // Foto: Joakim Andreassen

På brekket: #4

Havpaneler, anadrom fisk i USA og italiensk grappa. «Pil og bue-kast»-o-rama og sinnsyke takes. Pluss mer Torgeir Dahl og en filmanbefaling som ikke har NOE å gjøre med fluefiske.

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier.

For på brekket kan man finne så mangt.

Mer symbolpolitikk eller lys i tunellen?

Med Jonas Gahr Støres ytringer rundt norsk gassproduksjon som løsning på klimakrisen mottok Norge den symbolsterke og lite ettertraktede prisen «dagens fossil» i Glasgow. Like etter ble statsministeren utnevnt til leder for det internasjonale havpanelet. Bærekraftig havøkonomi er kjernesaken, og panelet består av sittende stats- og regjeringssjefer fra 14 land. Siden opprettelsen i 2018 har panelet vært ledet av Norges statsminister sammen med presidenten i Palau. Med andre ...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.