Det kan vel diskuteres om sjarmen med et sønderskutt skilt ved Yellowstone River står i stil med livsstilen til millionærer fra Silicon Valley. // Foto: Joakim Andreassen

På brekket: #3

Invasjon av rikinger, forvaltning av stripete abbor, bindekveld-o-rama i Oslo, og ræva amerikansk humor.

Velkommen til brekket, en slags temperaturmåling av fluefiskemiljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt og andre tilfeldige greier.

Her er tredje runde:

Fluebinding overalt

Høsten er på hell, vinteren er i anmarsj og med vinteren: fluebindesesongen. Flere fluefiskesjapper arrangerer bindekvelder den kommende tiden. Nordisk Fiskeutstyr inviterer den 11. November, og Stonefly på Hadeland har bindekvelder hver torsdag. 

Vak i Nydalen arrangerer nybegynnerkurs i ørretfluer 23. Og 30. november og 7. desember. Du finner påmelindgen her. Finn fram sysakene. Get your manne-hekling on. 

...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.