Foto: Ben Knight / Felt Soul Media

På brekket #15: Filmnyheter, gruvemotstand og test av fisk på boks

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. På brekket finner man så mangt.

På brekket #15 inneholder nye filmer fra to produksjonsselskaper som har produsert det aller ypperste av fluefiskefilm, gryende politisk motstand mot gruvedumping, risikovurdering for oppdrettsnæringen og en hysterisk test fra Utras.no. Dessuten: En av USAs største novelleforfattere og en rockestjerne som bor i campingvogn på Marthas Vinyard.

En dose ekthet som verktøy for å pushe ny (stygg) farge

Det føles alltid litt rart når store selskaper bruker sterke historier i det som i all hovedsak har en målsetning om å selge mer produkter. Dette blir spesielt ullent når det er naturvern som frontes, siden vi vet at overforbruk er en av de største kildene til at planeten sliter.

Cooler-produsenten YETI er usedvanlig flinke til å fortelle slike historier, og har faktisk dette som et eget fokusområde. Sammenliknet med mange andre mer dårlig forkledte markedsføringsstrategier, skal YETI også ha at de fokuserer lite på produktene, og betraktelig mer på menneskene.

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.