Oppstrøms endrer seg i 2021 – Hva betyr det for deg som leser?

Vi har gjort en evaluering av første årgang og planlagt den andre. Det innebærer noen endringer for leserne våre. De som er kjapt ute, kan sikre seg en gunstig deal.

Det koster mye å laget et kvalitetsmagasin på limfrest kvalitetspapir verdig et hvilket som helst coffee table i teak. Og fremdeles ønsker vi oss økonomiske rammer som gjør at vi kan se lenger fremover.  

Siden Oppstrøms per i dag koster like mye lite som mange magasiner med både færre sider, ukebladaktig papir, og ryggstifter, har vi derfor tatt beslutningen om å legge oss på et prisnivå nærmere andre skandinaviske magasiner med 100 sider kvalitetsstoff. Økningen vil sikre oss større handlingsfrihet når det gjelder honorering av dyktige svenske, danske og norske bidragsytere, mer egenprodusert journalistikk og økt trygghet i tiden som kommer.

Vi tror på gode bilder og kvalitetsjournalistikk om tar pulsen på et skandinavisk og internasjonalt fluefiskemiljø. I det vi runder første årgang har vi også gjort oss tanker om hva vi ønsker mer av i andre. Bedre økonomiske rammer vil blant annet muliggjøre egenproduserte featuresaker. For eksempel mer klassisk journalistikk om emner, gravesaker og gode portretter. Vi tror det vil komme leserne til gode og håper de er villige til å betale en marginalt høyere pris for 2021-årgangen.

Likevel: Som en del av det å spille med åpne kort tidlig i prosessen (for å unngå at folk ikke føler de blir ført bak lyset når prisen skrus opp), tilbyr vi nå den samme prisen for abonnement for de som tegner abonnement nå:

NYE ABONNENTER: Det er den gamle prisen som gjelder. Én årgang koster 420,-, og da mottar man 3 utgaver fra tegning av abonnement. Tegner du abonnement før 15. november, får du det flunkende nye høstnummeret i posten.

ALLEREDE ABONNENT: Hvis du allerede abonnerer, men vil fornye for 3 nye utgaver (fra når abonnementet ditt egentlig skulle fornyes), så trenger du bare å kjøpe én ny årganger nå. Vi fikser resten i vårt abonnementsregister.

NB! Tilbudet gjelder selvsagt for både svenske, danske og norske lesere! Har du spørsmål om priser, abonnement eller andre greier relatert til Oppstrøms, så kan du kontakte oss her.