OFF #6 Nylinder-brødrene tilbake med nostalgisk brak

OFF #6: Nylinder-brødrene er tilbake med et nostalgisk brak

YouTube kan være en nådeløs jungel. Derfor serverer vi deg det vi liker best fra vårt eget konsum. Her er utvalget fra de siste ukene.

Din (for øyeblikket) semi-ukentlige bistandshjelp til riktig YouTube-konsum er her pokkermeg igjen, og i OFF #6 kan du konsumere en film med våt øyekrok-potensiale når Nylinder-brødrene Rolf og Harald, endelig er å finne sammen igjen på jakt etter asp, årbuk og abbor i gamle (hjemlige) trakter.

I tillegg: Helt sinnsyk innsjøvannymfeklekking, selfiestick-tungt laksefiske med packraft og en nydelig skildring av et far-sønn-forhold.

Tysk postkort fra Lappland

Å havne bak tyske bobilturister på svingete norske sommerveier kan gi grobunn for både stigmatisering og irritasjon. I så måte er det langt bedre at det schnitzel og lederhosen-elskende folket tyr til fottøy og skandinavisk natur.

Vi har tidligere omtalt

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.