Hermit Company liker å holde det gourmet. // Foto: hermitcompany.com

OFF #3: Ørret-sashimi på den (ekstremt) tunge måten

Vi gjør vårt ytterste for å servere deg det beste fra vårt YouTube-konsum. Her er utvalget fra de siste to ukene.

Din ukentlige bistandshjelp til riktig YouTube-konsum er tilbake. I OFF #3 møter du en gjeng med skandinavere som har svært høye mål for den årlige turen sin etter ørret med fluestang.

I tillegg: Roooolig sjørretfiske med Robertsen, steelhead-vibber, hva som skjer når en elv (literally) sprenges bort og lansering av Rolf Nylinders siste langfilm for alles skue.

Rolig, lærerikt og varierende

Tre episoder med OFF, og allerede andre gang vi tar for oss Tom Robertsen. Er han i ferd med å etablere seg som en redaksjonsfavoritt?

Kanskje er det balsamstemmen og den rolige tilnærmingen. Kanskje er det undertegnedes tilknytning til fylket han er lokalisert i. Eller kanskje er det bruken av narrativ og den balanserte variasjonen i filmene hans.

Samme kan det være. Dette...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.