Kunnskap gir resultater. // Foto: Joakim Andreassen

Nybegynnerguide til fluefiske etter ørret – Del 2: Insekter, fluer og praksis

Hvis du bare skal lese én (todelt) sak om det å navigere i en jungel av tips og råd, så er det denne. Vi lover at det er verdt det*.

*Ny abonnent? Hvis du sitter igjen med følelsen av å ha blitt holdt for narr etter å ha lest saken, så kan du sende oss en e-post med krav om tilbakebetaling av de 5 kronene du nå er i ferd med å betale.

Dette er del 2 i vår nybegynnerguide til fluefiske etter ørret, der vi tar vi for oss det ørreten spiser, fluevalg og praksisen ved elv og vann. Del 1 handler om fluekasting og utstyr, og den finner du her.

Dette er for alle som vil lese om det å tilnærme seg ørretfiske med fluestang, og som er lei av å lete etter en enkel fremstilling som gir deg informasjonen du faktisk trenger – uten å finne det.

Har du ikke lest

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.