En fornøyd Raymond Eilertsen fra sin tur i 2015. // Foto: Privat

Nordlendinger tok pause fra isødet og fant sitt eget lille paradis

I skrivende stund laver det virkelig ned i Tromsø. Men det er alltid sommer en eller annen plass i verden…

Utras-gjengen har i årevis levert stabilt på underholdningsfronten, enten det dreier seg om sterke historier eller smått legendariske serier med treffende navn. Noe vi håper de fortsetter å gjøre på sine nettsider i overskuelig fremtid.

En av de faste “produsentene” er den svært ydmyke Raymond Eilertsen fra Tromsø. En fyr som aldri skryter på seg noe som helst til tross for at han både har en utpreget evne til å få stor fisk, og er en svært stødig fotograf.

Lang fartstid som vinterflyktning

Eilertsen har vært flere turer down under, enten på egenhånd eller med kompiser. Forrige gang han var der laget han blant annet denne treffende saken.

I fjor tok han igjen pause fra nord-norsk vinter. Sammen med Alf Sollund, oppdaget de det de selv karakteriserer som en ordentlig perle.

– Når man finner en elv som man får ha helt for seg selv, så har man det vel ganske fint, spør Eilertsen.

Trivelig-level: Expert

Tross for at den var litt farget etter flom, kan vi definitivt si oss enige i akkurat det. Samtidig verdsetter vi at de erfarne fluefiskerne også seg bryet med å filme mye under turen.

Ingenting er som kjent bedre enn å varme seg på genuint fluefiske når det er på sitt mørkeste her hjemme, og dette er nydelig. Vi liker for øvrig spesielt godt den herlige direkteoversettelsen av filmens tittel.

PS: Det kan være verdt å se filmen helt ferdig!

nb_NO