Lium med sin versjon av empirisk krokdata. // Foto: Joakim Andreassen

Med på utvikling av ny krokserie

Oppstrøms-journalisten har det siste halvåret jobbet sammen med en anerkjent produsent med mål om å skape en ny serie ferskvannskroker.

Vi har ikke for vane å pushe våre egne i bransjesammenheng. Utenom når det er av allmenn interesse, og der målet er å spille med åpne kort. Det fordi vi tross alt driver med journalistikk, og fordi integritet i så måte er viktig.

Siden det vi driver med er dugnadsbasert, føler vi at vi ikke alltid kan være rigide når det kommer til eksterne former for samarbeid. Noe er rett og slett for artig å si nei til, og vi tror det er mulig å servere balansert journalistikk til tross for at ulike former for kommersielt samarbeid.

Dette er også bakgrunnen for denne saken.

Får bruke «skjult» kompetanse
De som kjenner Andreas Lium vet at han er en tålmodig fluefisker med forkjærlighet for ørret. Innad i redaksjonen hersker det liten tvil om at 32-åringen alltid fanger mest (og størst) fisk, og at han antakeligvis er en av Norges beste fluebindere.

Akkurat det er ikke nødvendigvis en kjent sak i det norske fluefiskemiljøet, da den sindige Hakadølingen ikke nødvendigvis stikker nesen sin frem i en hver situasjon der «de beste» fluebinde...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.