Foto: torogthor.no

Kulinariske fluefiskere

En nettside for å inspirere til både fluefiske og mat? Opplagt noe man kan lære seg å like dersom det personlige matspekteret er hakket bredere enn løvbiff og Grandiosa.  Det var nettopp denne dødelige kombinasjonen Tor Harald Rysjedal og Thor Oddvar Havn Soma hadde i tankene da de nylig lanserte deres flunkende nye nettsideprosjekt. - Vi serverer underholdning i form av fluefiske og kokkelering. Sistnevnte med enkle råvarer og tilberedningsmetoder, forteller Rysjedal til Oppstrøms. Planen er at både fluefisket og matlagingen skal følge sesongen og årstidene fremover. - Med andre ord starter vi med fisk og beveger oss mot viltkjøtt og lam ettersom høsten nærmer seg, sier Rysjedal. [caption id="attachment_2098" align="alignnone" width="1024"]thorogtor_02_opstrms Ørretfilét, poteter, rømme og dijonsennep tilberedt i felt. Rett og slett lekkert! // Foto: torogthor.no[/caption] Duoen har også fått med seg en av de beste på vin i Norge. - Stefano Pagiani som kommer med tips til valg av vin til rettene våre. Han legger til at de har flere godbiter på lur også når det gjelder fluefiske. - Både innslag av Eivind Berulfsen, André Brun og film fra Kola vil være noe av de man får se i juli-episodene, forsikrer Rysjedal. Under kan d...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.