Konkurranse: Test Premier League-kunnskapene dine mot både fluefiskeprofiler og Oppstrøms-redaksjonen

Foto: Privat.

Vinteren er mer enn fluebinding, og i år inviterer vi til en helt annen form for nerding: Bli med i vår egen Oppstrøms-liga i Fantasy Premier League.

Da «Vak» var det gjeldende norske fluefiskemagasinet ble det arrangert «Vak invitational». En egen liga for fluefiskere (og/eller nær familie av fluefiskere). Det var en braksuksess, og ligaen fikk flere hundre påmeldte. Det var opplagt at fotballinteressen i fluefiskemiljøet var påfallende.

Nå fører vi videre det vi håper skal etablere seg som en årlig tradisjon, og sesongen 20/21 blir altså første gang Oppstrøms kjører en egen liga i det populære spillet med over 6 millioner spillere.

Forutsetningene for å delta er enkle:

- Du må sette opp et lag før første serierunde som går av stabelen 12. september kl. 13:30 (den offisielle fristen er i år er satt til 90 minutt FØR kampstart).

- Du må være fluefisker, ha veldig konkrete planer om å bli fluefisker og/eller ha en veldig nær relasjon til en fluefisker. Vinner du ligaen må du kunne vise til noe som gjør at vi tror på deg (karma is a bitch, husk det).

- V...

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

nb_NONO