Klättermusen Gere 2.0

Solid og komfortabel turbukse til helårsbruk. Vi har testet en av de mest populære modellene fra den svenske produsenten.

Testet av Erlend Welde og Erik Solseth Roan // Foto: Joakim Andreassen

Dette er en oppdatert versjon av buksemodellen Gere fra svenske Klättermusen. Orginalen har vært på markedet en god stund, og har et godt rykte. Men når det kom til passform var den gamle utgaven for en betaversjon og regne. Man måtte rett og slett ha mye ræv for at buksa skulle passe. I versjon 2.0 er dette betydelig forbedret. De to testerne har relativt slanke kropper, og opplever buksa som svært komfortabel. For personer med «det lille ekstra» kan buksa kjøpes i en størrelse med kortere benlengde.

Detaljer/Produktdata

I størrelse medium veier buksa 810 gram. Den består av 95% resirkulert polyamid og 5% elastane, i tråd med Klättermusens miljøprofil. Dette er ikke den letteste «allround» turbuksa på markedet, men den er til gjengjeld slitesterk. Stoffet har et hint av tøyelighet og ekstra stretch på strategiske steder. Sømmene er kraftige og har vist seg å tåle juling. Den er forsterket i baken og på innsiden av leggene, og knærne er formsydde. Frontlommene er av det dype slaget. I tillegg er det ba...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.