A Norwegian coming to a place near you! // Foto: Jørgen Platou Willumsen

Jazz & Flyfishing oppdager Amerika

Håvard Stubøs jazzkvartett er på USA-turné. Den kan du følge her på Oppstrøms.

Det er vel en slags guttedrøm. Du er jazzmusiker og fluefisker. Foran deg har du en tre ukers turné i USA. På reiseruta står både noen av de største jazz-festivalene og konserter i fluefiskesjapper og på fluefiskefestivaler. Du skal starte på Østkysten, i Catskill-fjellene, før du skal til Washington DC og Pittburgh. Så setter du deg på et fly til Salt Lake City der du laster band og instrumenter inn i en stor bil. Turen går gjennom western-landskap, oppover gjennom Wyoming og Montana. Hele veien blir du tatt imot av kjentfolk som skal vise deg det aller beste fisket i legendariske elver. 

Eksklusive reisebrev

Jazz & Flyfishing, som neppe trenger noen introduksjon, har nettopp dratt til USA der de skal leve ut akkurat den guttedrømmen. Vi her hjemme kan trøste oss med at Håvard Stubø har med seg kameraet. Planen en er todelt film fra turneen som kanskje slippes en gang til høsten. De som ikke vil vente så lenge, kan imidlertid følge med her på Oppstrøms. Håvard Stubø har sagt seg villig til å publisere noen reisebrev underveis. 

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.