Gigantisk døgnflue til frustrasjon

Når den årlige gutteturen blir en værmessig fadese er det ingenting som smaker bedre enn at påfølgende år byr på drømmeforhold. Eller...?

Fenomenet «fiske-crew» virker ikke å være en døgnflue, men derimot noe som virkelig har kommet for å bli i skandinavisk fluefiskemiljø. «Alle» har nå tilsynelatende sitt eget crew, og har man ikke sitt eget crew så er man nok enten: 1. Lars Monsen-ish, eller; 2. En relativt kjip person.

Gjengfenomenet kan være irriterende stereotypisk, men det kan også være hyggelig. «KP» er et av de mer hyggelige innslagene, og etter at vi oppdaget dem tidlig i 2016, har vi gledet oss til neste release. Nå er altså ventetiden over.

- Disse opptakene ble gjort under vår årlige og, etterhvert ganske så hellige, tidagers tur den første uken i juli, forteller Rollef Krabberød til Oppstrøms.

Finvær og oppsig

Foruten én ettermiddag med intense haglbyger, så skulle forholdene vise seg å være gode fra gutta kom til de dro. Krabberød omtaler det som dritflaks, og noe de virkelig satte pris på etter

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.