Gavekort: Årets enkleste julegave (for fluefiskeren) har nå blitt enda bedre

Et gaveabonnement er en julegave som varer et helt år, og gir oss enda mer drahjelp inn i det nye året. Vi lover stoff om teknisk fluefiske, skildringer av opplevelser langs elva, intervjuer med nasjonale og internasjonale fluefiskeprofiler, og mer kritisk stoff om kreftene som truer villaksen.

Noen vil kanskje hevde at dette gavekortet er en perfekt julegave for fluefiskeren. Hvorfor ikke gi bort tre utgaver av et helt unikt fluefiskemagasin på julaften?

Joda, det er helt klart bedre å bruke pengene dine på å støtte arbeidet til for eksempel Sabima, Naturvernforbundet eller Kreftforeningen.

Men når det er sagt, synes vi ikke det er så halvgærnt å bruke penger på det som produseres av et lite knippe uavhengige journalister og fotografer heller. Vi har rundet to år takket være alle abonnentene våre. Kjøper du et gaveabonnement gir du oss enda mer drahjelp inn i det nye året.

Gjør det superenkelt med gaveabonnement

Det er i hovedsak to ulike produkter du kan å velge mellom hvis du ønsker å gi ETT år med papirutgaven til en heldig fluefiskende mottaker.

Du kan enten velge å KUN gi papirutgave, eller så kan du gi papirutgave MED digital tilgang i tillegg.

julegave gavekort fluefiskeren

Hvordan funker det?

Ved kjøp av et gavekort vil mottakeren motta en e-post/PDF med en kode. Du velger selv hvilken dato e-post med gavekort skal sendes til mottakeren (fluefiskeren), og dermed også hvorvidt det skal være en julegave eller bare en gave.

Gavekortmottakeren benytter da den eksklusive koden til å aktivere sitt abonnement.

Dersom du heller har lyst til å motta det digitale gavekortet med koden selv, oppgir du i stedet deg selv som e-postmottaker. Da kan du for eksempel printe ut gavekortet sånn at du kan legge det under juletreet.

Som giver betaler du kun én gang, mens mottakeren på sin side må fornye sitt abonnement dersom han/hun ønsker å motta bladet etter det første året.

Ikke nok med gavekort?

Vi har deg dekket!

I hele desember får du nemlig rabatt på ALLE våre tidligere utgaver (gjelder ikke Vak). Når du kjøper gavekort på Oppstrøms, får du også rabatt på andre julegave-godbiter for fluefiskeren. Slik som caps, t-skjorte, kopper og olivenolje fra nettbutikken vår.

Bruk koden; julegave21 når du er i kassen, så får du 30% rabatt på alt utenom gavekort*.

Her er det med andre ord bare å slå seg løs. Gi etgavekort på tre utgaver av et helt unikt fluefiskemagasin til jul!


* Gavekort og enkeltprodukter kan ikke kombineres med kjøp av abonnement.