I Three Sheets drar fire dudes på seiltur i Belize. // Foto: KGB Productions

Fly Fishing Film Tour #16

For seksten år siden fikk en magasinredaktør en idé om en film-turné. I dag er konseptet kjøpt opp av Outside og er verdens største fluefiskefilm-happening.

Åpningen av den sekstende utgaven av fenomenet kjent som Fly Fishing Film Tour (F3T), gikk nylig av stabelen ved the Emerson Center for the Arts & Culture i Bozeman, Montana. Touren består av en håndfull filmer satt sammen til en helaftens spillefilm og vises rundt om på kinoer og flufiskesjapper over hele USA.

F3T ble i sin tid unnfanget av redaktøren for The Drake Magazine, Tom Bie, og i samarbeide med ski- og snowboardfilm-selskapet Warren Miller Entertainment ble den første touren gjennomført i 2006. I 2018 ble konseptet kjøpt av Outside Media (eierene av bla. Outside Magazine).

Det er ikke satt opp noen offisielle visninger i Skandinavia ennå, men når Fly Fishing Film Tour er ferdig mot slutten av mars eller begynnelsen av april, vil hele showet være tilgjengelig for skandinaviske seere gjennom et abonn...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.