Fly Fishing Film Tour #16

I Three Sheets drar fire dudes på seiltur i Belize. // Foto: KGB Productions

For seksten år siden fikk en magasinredaktør en idé om en film-turné. I dag er konseptet kjøpt opp av Outside og er verdens største fluefiskefilm-happening.

Åpningen av den sekstende utgaven av fenomenet kjent som Fly Fishing Film Tour (F3T), gikk nylig av stabelen ved the Emerson Center for the Arts & Culture i Bozeman, Montana. Touren består av en håndfull filmer satt sammen til en helaftens spillefilm og vises rundt om på kinoer og flufiskesjapper over hele USA.

F3T ble i sin tid unnfanget av redaktøren for The Drake Magazine, Tom Bie, og i samarbeide med ski- og snowboardfilm-selskapet Warren Miller Entertainment ble den første touren gjennomført i 2006. I 2018 ble konseptet kjøpt av Outside Media (eierene av bla. Outside Magazine).

Det er ikke satt opp noen offisielle visninger i Skandinavia ennå, men når Fly Fishing Film Tour er ferdig mot slutten av mars eller begynnelsen av april, vil hele showet være tilgjengelig for skandinaviske seere gjennom et abonnement på Outside+.

I år består Fly Fishing Film Tour av ti filmer med fiske fra blant annet Costa Rica, Maryland, Belize, Louisiana, Alabama, Australia, Colombia og... Sverige! Filmvingsningene går over hele USA gjennom februar og til slutten av mars. Her er mer av det du har i vente:

(saken fortsetter med filmbeskrivelser og trailere)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 7 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian