Flueboksen: Jan Håvard Krohn

Han foretrekker organiske fluer, mener at alle fluemønstre må forståes, ut fra de forholdene som flua i utgangspunktet var laget for å fungere under, og at vingeløse våtfluer er de mest undervurderte fiskefluene.

Oppstrøms: Fortell kort om Jan Håvard Krohn.

Jan Håvard Krohn: Jeg ble født i Vestfold, men familien flyttet etter hvert til Molde, siden pappa er fra Rosenes by. De siste 20 årene har jeg imidlertid hatt innholdsrike dager og status som "erotisk flyktning" i Ålesund, med kone og to barn. Har jobbet som spesialpedagog siden de bekymringsfrie studieårene på 90-tallet tok slutt. Liker å jobbe tett på enkeltpersoner eller små grupper, der elevene av ulike årsaker trenger litt ekstra for å lykkes, eller ungdom som utfordrer omgivelsene og alt det de opplever som urimelige krav eller autoriteter. Selv i godt voksen alder kan jeg fortsatt relatere til utfordringer som dagens ungdom står i.  

Windsurfing var i oppveksten den store lidenskapen. De...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.