«Everything that was illegal in San Diego was permitted in Håelva.» // Foto: Stig Skog Andersen

Flueboksen: Glenn Cato Rasmussen

Han har tatoveringer på steder som neppe ville gitt ham innpass i Hommersåks bedehusmiljø på 90-tallet. Vi har kikket ned i flueboksen til den laksefiskende rockeren, og spurt om han får gå i fred langs elva.

For rogalendinger med en viss interesse for hardcoresjangeren (og med en liten dose selvrespekt), kan ikke Purified In Blood være et ukjent navn. Det samme gjelder navnet til bandets eks-vokalist.

Etter at rockeren forlot ett mikrofonstativ i 2010, har han erstattet det med flere nye. Men det er først og fremst fluefiske etter laks som nå gjelder for familiemannen fra Hommersåk.

Fluebinding gjør ham likevel litt sint, og han foretrekker å gjøre helt andre ting når kompisene møtes for å binde opp fantasikreasjoner i forkant av sesongen.

Hvem er Glenn?

Tja, hva skal jeg si? Jeg er 39 år og bor i Sandnes. Er familiemann, manisk fluefisker og spiller rock 'n' roll i bandet Frynsete På Nervene.

Fluebo...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.