Er det deilig å være dansk i Norge?

Kan innsikter fra sakteflytende, danske åer gi et fortrinn i norske elver? Svaret finner du i vårnummeret vårt. Her er en liten forsmak.

Med to små barn i huset bruker jeg de få ledige minuttene jeg har bak bindestikka. Eller, bak bindestikka er feil. Jeg har en kommode i stua som er så stappa av fluebindeutstyr at den snart er i ferd med å eksplodere. Oppå den står bindestikka. Til tider føler jeg meg som en tekno-DJ på en undergrunnsklubb i Berlin, der jeg står med svikt i knæra og jager bindetråd, fjær og pels rundt plasttuber.

Noen ganger oppstår det magi. I en liten femminutters lomme før middag, slang jeg sammen en flue jeg hadde fundert på i flere dager. Jeg hadde stu...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.