Foto: Håkan Stenlund

El Dorado

Håkan Stenlund far, skribent, fotograf og fuglejeger. Lavbudsjettsmiljøverner og ambassadør for Patagonia. Han jobber som PR-manager for Swedish Lapplands Visitors Board i Sorsele der han har kjøpt den gamle jernbanestasjonen som han nå bor i. Håkan var en av bidragsytere i den første utgaven av Oppstrøms på papir.

Når den første halvmeteren med snø har falt i Svensk Lappland, og temperaturen viser minus 12 grader, er det på tide å gjøre noe annet. Håkan Stenlund dro til Argentinas jungel.

Tekst og foto: Håkan Stenlund

Tidlig på morgenen flyr en tukan forbi og setter seg i et døende tre foran verandaen. Fuglen stirrer på meg mens jeg sipper på min første kopp kaffe for dagen. Så flyr enda en tukan over huset og setter seg opp i det samme treet før den blir fulgt av en hel flokk. Jeg tar et bilde av fuglene i treet fordi guiden, Jose...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.