To nye fluesett + «Lukk merdene»-stickers

Vi kjører ei litta sommerlig storeslem i nettbutikken med tre deilige nyheter.

EFFOS– og Platou’s Primo Salmone-settene er tilbake. I tillegg til vanntette stickers med budskapet som de oppdrettslaksehungrige i familien ikke kan eksponeres for nok ganger.

Derfor selger vi merch

Hvis det er en ting som fremdeles er soleklart her i verden, så er det at det å lage journalistikk om fluefiske og det tilhørende miljøet rundt ikke er en geskjeft som gjør at man kan håve inn feite månedslønner.

Så når vi nå nærmer oss utgivelse av sommernummeret i vår tredje årgang, er det fremdeles sånn at alle monner drar. Det inkluderer flere abonnenter, og at folk kjøper merch som da direkte støtter produksjonen vår av fluefiskejournalistikk.

Fortsatt fokus på kvalitet

Det er fremdeles sånn at Oppstrøms ikke skal svinne hen fra å være tilbyder av journalistikk. Dette er det soleklare hovedfokuset – og noe som aldri vil endre seg. Nettbutikken er kun et substitutt som kanskje med tid og stunder kan hjelpe oss til å betale regningene våre selv (og da slippe å belage oss på at våre bedre halvdeler må stå for primærinntekten i de respektive husholdningene).

Alle kjøp går direkte til drift, og på mange måter kan man se på det som et alternativ til annonser.

Så vil du støtte arbeidet vårt, er det altså bare å gå fullstendig av hengslene i nettbutikken – etter å ha tatt en nærmere titt på nyhetene under!

Fluer og stickers

Til nå har du funnet t-skjorter, caps, og tidligere utgaver av både Oppstrøms og Vak i nettbutikken. Men nå er også bestselgeren tilbake: Fluer, i form av to ulike sett, produsert spesifikt for Oppstrøms, basert på velkjente imitasjoner vi har satt sammen selv.

Det ene er rettet mot laksefiskeren i form av Platou’s Primo Salmone Vol. 2, der Platou selv har bundet, håndplukket, pakket og drysset magisk stjernestøv over fluene.

EFFOS Platou's Primo Salmone
Håndlaget av vår egen designer. Til salgs i begrenset opplag nå. // Foto: JPW

Det andre settet er en ny versjon av EFFOS for ørretfiskeren, nå omtalt som EFFOS Vol. 2, som altså fremdeles er en forkortelse for «Essensielle Fluer For Overlevelse og Suksess».

Hva angår overlevelsesbiten, så kan vi selvsagt ikke garantere akkurat det. Men har du dette kitet, så er du i det minste forberedt dersom du plutselig befinner deg i en post-apokalyptisk situasjon der fluefisket mat er eneste løsning. Suksessen tør vi altså lene oss tyngre på. Dette er fluer som opphavsmannen Andreas Lium har holdt tett til brystet i lang tid før vi lanserte disse eksklusivt for et par år siden. Alle mønstrene er utviklet i Norge – for stor norsktalende ørret.

EFFOS Platou's Primo Salmone
13 luringer samlet i en og samme resirkulerbare boks. Vi gir deg «EFFOS Vol. 2». // Foto: JPW

Både EFFOS– og Platou’s Primo Salmone-settene har begrenset antall, men Primo Salmone-settet finnes kun i 20 eksemplarer.

Med det takker vi ærbødigst på forhånd for alle kjøp fra vår nettbutikk!

NB! Fluene i EFFOS Vol. 2 er bundet på en fabrikk som har strenge krav til arbeidstid, aldersgrense og bruk av «non-toxic«-farging. Arbeiderne har gode lønnsvilkår og lunch-ordning.


Her finner du alle produktene: