Det finnes alltid en sulten aure i elva. // Foto: Solvor Ruud-Sandal

Drit og dra!

Jeg innrømmer det: Jeg har vært et svin!

Jeg har sneket meg inn på Panduro-butikken på Torshov, kjøpt materialer til fluer for hedensk streamerfiske og latt som om det er til datteren min.

Perler, gulltråd, langhåret flash-chenille og syntetpels. Alt kjøpt under falsk flagg og planlagt brukt på perverse fluer jeg har funnet under obskøne google-søk på sene vinterkvelder. Slike seanser har som regel vært mental avkobling som følge av å ha hisset på meg brudd i flere kapilærårer (i forsøk på å mestre kunsten å knyte kneledd på fasanhalefibre).

I kassakøen blant avgnagde flinkis-mødre i treningsklær skiller jeg meg ut like markant som en stor gul Articulated Butt Monkey i spentspinner-boksen. Det er åpenbart at jeg ikke hører hjemme, men jeg liker det. På en syk og nærmest uforklarlig måte så elsker jeg det.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 7 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian