Den som venter på noe godt…

Den kommer nærmere. // Foto: Joakim Andreassen

…venter ei forgjeves. Likevel må vi dessverre be om ørlite tålmodighet.

Oppstrøms på papir skulle etter planen vært postlagt i dag. Men da vi fikk første batch fra trykkeriet i forrige uke, var opplaget fullt av produksjonsfeil og hadde en fargegjengivelse som vi ikke kunne stå inne for.

Etter nevrotiske sammenbrudd, krisehåndtering, ombudsjettering og forhandlinger med trykkeriet, har vi altså bestemt oss for å trykke magasinet et annet sted.

Fordi vi må være 100 prosent sikre på at det samme ikke skjer igjen, er vi nå i gang med en nitidig kvalitetssikring av sluttresultatet. Trykkeriet står imidlertid klart, og har en produksjonstid på om lag én uke. Slik det ser ut nå, sender vi filer til trykk i morgen.

I sum betyr det dessverre at lanseringen blir ca to uker forsinket. Det gjør at magasinet kommer til abonnentene våre i uke 20, og i butikker i uke 21.

Vi beklager innstendig og håper på både forståelse og tålmodighet. Og så lover vi at magasinet som kommer, blir så bra som vi vil at det skal være.

– Hilsen redaksjonen

NB! Har du ikke lest saken med smakebitene, finner du den her.

For de som enda ikke har kjøpt abonnement har man nå frem til fredag å gjøre dette hvis man ønsker å få tilsendt første utgave på lik linje med eksisterende abonnenter – og til samme pris.