Del godplassene dine med andre!

...eller ikke.

Fluefiske har alltid vært preget av et hemmelighetskremmeri. Mange verner om sine favorittplasser med deilig villedning, kryptiske beskrivelser og finurlige kodeord.

Likevel er det ikke til å stikke under en stol at mange er villige til å gjøre mye for å finne andre fluefiskeres hemmeligsteder. Historier om både GPS-tracking av bil, stalking, og taktisk spill er noe både undertegnede og bekjente har vært offer for. Enkelte mennesker virker å nærmest være maniske når det gjelder å finne ut hvor andre fisker. Det å gå over fiskelik for å finne ut hvor akkurat DEN ørreten ble fanget er ikke noe nytt.

Lettere å finne hemmeligelva

I dagens samfunn gjør også internett det hele betraktelig mye enklere. Filmer og bilder med karakteristiske kjennemerker kan gjøre hele spillet til en lek for en en kløktig taskenspiller som ikke ønsker å kave mer enn nødvendig når det gjelder å finne sine egne elver og vann.

Ikke for den lettkrenkede

Ben Sittig er en fluefisker fra Colorado som har gjort det til en greie å kødde litt med stereotypier i fluefisket. Under pseudonymet

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.