In the seaside town that they forgot to bomb. // Foto: Jostein Henriksen

Anbefalt sommerlesing

Sommeren er tiden da man ligger teltfast i finnmarksregn, kjeder seg under parasoller i Sør-Europa eller ergrer seg over å ha binget den siste sesongen av en eller annen TV-serie alt for fort. Og så ligger man der og ønsker at man hadde en god bok å lese. Fortvil ikke kjære Oppstrøms-leser, vi er like frustrerte som deg. Og her er litt anbefalt sommerlesing, seks bøker som kan få fluefiskere gjennom hva det skulle være.

John Steinbeck: Sea of Cortez – A Leisurely Journal of Travel and Research

En av USAs største forfattere blir med marinbiologen Ed Ricketts til Californiabukta, for å samle og loggføre arter. Turen med The Western Flyer, et 75-fots ringnotfartøy, ble foreviget i Sea of Cortez. Boka er en blanding av biologiske observasjoner, reiseskildring og filosofiske betraktinger rundt mennesker og natur. Men handler også om å være på reise og det å komme hjem igjen. Boka gir et hjerteskjærende ...

For å lese denne saken må du abonnere på OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

nb_NONO