Billigere å bli abonnent før lansering

I april kommer et annerledes fluefiskemagasin, med bidragsytere fra Sverige, Danmark og Norge. Magasinet vil etterhvert bli tilgjengelig i løssalg over hele Skandinavia, men her er noen gode grunner til å tegne abonnement i forkant av første utgivelse.

Snart kommer første nummer av Oppstrøms på papir, og vi håper det kan være med på å gjøre ting lettere i det som nå har blitt en (enda mer) krevende tid i forkant av sesong.

Uavhengig av om du sitter i koronakarantene, eller bare er dritt lei vinteren, så tenker vi at vårnummeret av Oppstrøms kan skape særdeles gode vibber.

Prisen øker etter første nummer

Planen vår var at magasinet skulle koste 139,-, noe som ville gitt en totalpris på 417,- for en hel årgang ved løssalg. Arbeidet vi har gjort de siste månedene har derimot peilet oss inn på en dyrere papirtype og en mer påkostet forside.

Det føles riktig å prioritere dette, fordi det samsvarer bedre med det kvalitetsproduktet vi ønsker å tilby. Samtidig kan vi ikke forsvare økte kostnader uten økt inntekt. Og etter første utgave skrur vi altså opp prisen på abonnementet, som da vil gjøre det litt dyrere å tegne abonnement etter lansering.

Løssalgsprisen på magasinet vil da være 149,-, samtidig som et årsabonnement vil koste 429,-. Kjøper man to årganger sparer man mer, og betaler 859,-.

Nåværende pris gjelder frem til lansering

Alle som har tegnet abonnement i forkant av lansering har gjort dette basert på tiltenkt løssalgspris. Men vi ønsker ikke å forskjellsbehandle, og vil derfor tilby samme pris til alle som tegner abonnement før første nummer kommer ut.

Det betyr at du betaler 399,- for én årgang eller 770,- for to årganger helt frem til den andre uka i april.

Jørgen Platou Willumsen (designer) og Jostein Henriksen (ansvarlig redaktør) jobber iherdig med førsteutgaven. // Foto: Joakim Andreassen

Stengte butikker?

Det er ingenting vi ønsker mer enn at våre bransjevenner skal unngå tap av inntekter som resultat av koronautbruddet. Men situasjonen tatt i betraktning, kan det se ut til at fluefiskebutikkbransjen også ender opp med å bli truffet.

Vi anbefaler altså at folk handler på nett, og støtter opp om lokalt næringsliv i det som er en vanskelig tid.

Når det er sagt, så har vi også tatt høyde for kun å selge papirutgaven vår i spesialbutikker. Færre kunder som fysisk kjøper fiskeutstyr vil dermed følgelig også påvirke løssalget av Oppstrøms.

Dersom et slikt scenario skulle bli et faktum, håper vi at de som heller hadde tenkt å kjøpe det over disk i forbindelse med hyggelig kaffeslabberas med den lokale utstyrspusheren da bestiller bladet via bransjens nettbutikker. På den måten støtter man både bransjen og Oppstrøms.

Når vi nå legger siste hånd på verket før førstenummeret sendes til trykk, vil vi bare si følgende:

Hold dere friske og ta hensyn til FHIs anbefalinger i tiden fremover!

nb_NO