Billigere å bli abonnent før lansering

I april kommer et annerledes fluefiskemagasin, med bidragsytere fra Sverige, Danmark og Norge. Magasinet vil etterhvert bli tilgjengelig i løssalg over hele Skandinavia, men her er noen gode grunner til å tegne abonnement i forkant av første utgivelse.

Snart kommer første nummer av Oppstrøms på papir, og vi håper det kan være med på å gjøre ting lettere i det som nå har blitt en (enda mer) krevende tid i forkant av sesong.

Uavhengig av om du sitter i koronakarantene, eller bare er dritt lei vinteren, så tenker vi at vårnummeret av Oppstrøms kan skape særdeles gode vibber.

Prisen øker etter første nummer

Planen vår var at magasinet skulle koste 139,-, noe som ville gitt en totalpris på 417,- for en hel årgang ved løssalg. Arbeidet vi har gjort de siste månedene har derimot peilet oss inn på en dyrere papirtype og en mer påkostet forside.

Det føles riktig å prioritere dette, fordi det samsvarer bedre med det kvalitetsproduktet vi ønsker å tilby. Samtidig kan vi ikke forsvare økte kostnader uten økt inntekt. Og etter første u...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.