Bear Universal Pack: Britisk håndverk som ikke koster skjorta

Vi verdsetter ting som ikke kommer fra et samlebånd i Kina, og denne minimalistiske midjetaska er sydd for hånd i England. Her får du definitivt sjel med på kjøpet. Men hva mer?

Det er langt mellom vestbrukere i Skandinavisk fluefiske i dag. Den tradisjonelle «bunaden» som prydet forfatteren på bok-coveret til legendariske «Fluefiske fra A til X» er i ferd med å bli severdighet. Nærmest kun å finne på en og annen konkurransefluefisker med boksen full av tjekkiske nymfer.

Midjeveska, eller «hip packen», er altså kommet for å bli - og utvalget er latterlig stort. Hver eneste produsent har opptil flere modeller med allverdens løsninger. Vanntett er ofte stikkord, med holdere og rom for alt fra mobil til fortomsspoler er standarden.

Å navigere i forbrukersamfunnets taskejungel

Selv har jeg brukt den forholdsvis enkle og stilrene Fishing Waist Pack fra Filson de siste årene. Mest fordi den er enkel og har akkurat det jeg trenger, men også fordi jeg får kløe av tasker som ser ut som de er laget for innspillingen av en hvilken som helst Netflix-serie med handlingen lagt til outer space....

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.