Bait Bash: En sosial og avbalansert hyllest til fluefiskehåndverket

Hva er det med dette arrangementet i Karlstad som tiltrekker seg et variert publikum, utstillere og besøkende fra langt avsted?

De siste årene har man sett mange kjente fluebindere og fluefiskere reise til Bait Bash: Et arrangement i Värmland der ulike kreatører og folk fra miljøet møtes for å blant annet binde fluer og snakke om fiske.

Det hele går ned i løpet av noen dager i januar, og utad virker arrangementet meget trivelig og avbalansert. Som vanlig ble vi nysgjerrige, og tok oss derfor en prat med menneskene.

Hva er egentlig Bait Bash?

Hovedtanken bak Bait Bash er å være en form for hyllest til håndverket knyttet til fiske. Lokale håndverkere, fluebindere, stangbyggere i en eklektisk blanding, der de har muligheten til å vise prosessen og håndverket bak for både hverandre og et generelt publikum.

Med årene har arrangementet vokst til å bli noe som ligner en messe (selv om vi ser på det som en herlig fest blant likesinnede) med mange av de største, men også mindre, mer nisjeorienterte selskapene innen sportsfiske som utstillere. Du kan finne alt fra hønsefjær til fullt utstyrte sportsfiskebåter...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.