Årets enkleste julegavekjøp

Det er den tiden på året igjen. Men denne gangen har vi gjort jobben din til en lek – som i tillegg er både bærekraftig og (potensielt) evigvarende.

Jula er gjerne en slags finale i årets overforbruk, der det er om å gjøre å kjøpe masse greier med (det som i mange tilfeller er preget av) ræva kvalitet. Ofte handler det også om ting vi ikke egentlig trenger.

Samtidig er det i år omstendigheter som gjør det hakket mer positivt å støtte handelsstanden enn tidligere: Som for eksempel at samfunnets bruk av lokalt næringsliv har stor betydning for hvorvidt enkelte mennesker beholder jobbene sine eller ei.

Kjøp lokalt, og kjøp kvalitet

I Oppstrøms legger vi ikke skjul på at vi forfekter det å kjøpe gaver som vi vet at folk kan ha glede og nytte av – og ikke minst at gavene er ment å vare. Det finnes mange alternativer, fra folk som ikke på død og liv skal pushe ut greier bare for å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid.

Moralen her må altså være at vi alle kan og bør tenke litt på det i tiden vi nå går inn i.

Hva med å gi en papiropplevelse?

Siden vi, i all beskjedenhet, mener at Oppstrøms er et slikt produkt, har vi i år gjort det kjempeenkelt for deg å handle julegaver hos oss.

Her er altså alternativene (som består av produkter som kan vare i generasjoner hvis man behandler dem noenlunde fint):


Oppstrøms digitalt gaveabonnement

Ved kjøp av et gavekort vil mottakeren motta en e-post med enkode samme dag som du kjøper gavekortet. Gavekortmottakeren benytter da den eksklusive koden til å aktivere sitt abonnement (les beskrivelsen for alternativer).

Gaveabonnement (én årgang) + alle tidligere utgaver (2020)

Dette er et gaveabonnement (ett år) på Oppstrøms, der man også får tilsendt hele 2020-årgangen + et kort du kan gi til mottakeren.

Gaveabonnement (én årgang) + valgfri enkeltutgave (2020)

Dette er et gaveabonnement (ett år) på Oppstrøms, der man også får tilsendt en valgfri utgave fra 2020-årgangen + et kort du kan gi til mottakeren.

Ser du etter vanlig abonnement til deg selv? Trykk her.