Ansiktsløftning og nytt ansikt

Jostein Henriksen
Jostein Henriksen i høstfarger i anledning ny vår for Oppstrøms. // Foto: Wenche Bøhler-Henriksen

Oppstrøms har ny klesdrakt. Samtidig som den lille redaksjonen har fått ny ansvarlig redaktør. Nå er ambisjonen å øke publiseringsfrekvensen.

Det har vært en lang periode uten særlig aktivitet på det dugnadsbaserte nettmagasinet. Det er ulike årsaker til det, men mye kommer av at initiativtakeren har vært involvert i et bransjerelatert prosjekt de siste årene. Nå ønsker Joakim Andreassen å ta tilbake posisjonen Oppstrøms hadde på nett i fluefiske-Norge.

– Vi har hatt utfordringer med tidsaspektet, rett og slett. Oppstrøms var og er et dugnadsprosjekt, og vi hadde rett og slett ikke kapasitet til å produsere saker på daglig basis, forteller Andreassen.

Han legger til at mye av motivasjonen forsvant i takt med det å jobbe i sportsfiskebransjen på daglig basis. Å sette seg ned på fritiden satt langt inne.

– Jeg jobbet mye overtid, og da var det vanskelig å finne tid rett og slett. Prioriteringene ble enkelt og greit annerledes, sier Andreassen, som tok beslutningen om å fratre fra sin stilling på slutten av fjoråret.

Savnet det å servere fluefiskestoff

Sammen med kollega Andreas Lium, kjente de raskt på behovet for å produsere flue...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.