Riffling hitch, gjest med fluestangdebut, og en verdenspremiere

Narve Hoel. // Foto: Privat

Anadrom Podcast hedrer sin ivrigste lytter med å ha ham som gjest. Narve Hoel hadde sin debut som laksefisker med fluestang i 2021, og det gikk over all forventning. Men Anadrom debuterer også – på et helt annet felt.

Foruten å ha gjest i form av Narve Hoel og igjen belyse Riffling Hitch, er dette (i følge podcast-redaksjonen selv) kanskje den episoden av Anadrom Podcast med tynnest rød tråd. Uten at det gjør noe som helst selvsagt.

Werner har faktasjekket

I forrige episode (som vi dessverre ikke rakk å lage sak på) av Anadrom Podcast var det altså fokus på Riffling Hitch, og Tore hadde invitert Erik Evavold som gjest.

Riffling Hitch Narve Hoel Anadrom Podcast
Narve Hoel. // Foto: Privat

– Kim har selvfølgelig gjennomgått den episoden med lupe og faktasjekket alt. Han lar selvfølgelig ikke muligheten gå i fra seg til å prike litt og komme med tilleggsinfo, forteller Tore Andreas Schive til Oppstrøms.

En uerfaren laksefisker med god uttelling + ny spalte

Denne uken har de også fått med seg en gjest. Nemlig det som går for å være podcastens ivrigste lytter, Narve Hoel. Narve debuterte som laksefisker med fluestang i 2021, og det gikk mildt sagt svært bra.

– Jeg har ellers funnet opp min egen spalte, helt på egenhånd, fullstendig uten hjelp fra andre. Denne har fått navet «Slicebehandling», og første heldige person som får slicebehandling er ordføreren i Verdal, Pål Sverre Fikse, fortsetter Schive.

Trøndersk lyd– nå også som levende bilder (i 90-tallets deilige 720p)

I denne episoden har også podcast-redaksjonen en verdensnyhet å å komme med. Og som podcasten er også dette fullspekket med selvironi (og subtile stikk til «trender» i fluefiskemiljøet).

– Vi finnes nå også på YouTube med vår helt egen kanal. Her vil det komme svært lavbudsjettpreget og amatørmessige produksjoner, og først ut er Kims debut som filmskaper med En nybegynners guide til sjøørretfiske i Bjøra. En opplagt lokasjon for første film når det er en Anadrom-produksjon, poengterer Schive.

Tore har også har fått seg sommerjobb. I episoden får man både høre hvor, hvorfor og hva det er snakk om.

– En ting er sikkert, jeg gleder seg!

Månedens flue kommer de (selvsagt) også inn på. I tillegg er auksjonen #julekorva er godt i gang, og all inntekt går rett til Redd Villaksen. Mer info om denne finner du på Anadrom sin Facebook-page eller Instagram.

Hør episoden under, eller finn den på Google PodcastsApple PodcastsPod.SpaceAcast, eller Overcast. Gamle episoder finner du her.

nb_NO