Foto: Joakim Andreassen

Alpacka med innovative nyheter

Den kvalitetsorienterte produsenten lanserer to nye modeller for 2019.

Alpacka Raft har i lang tid vært industriledende når det gjelder forskning og utvikling av moderne packraft-båter. I Norge har modellene blitt populære både for elvepadlere og ekspedisjonsorienterte fluefiskere.

Nylig lanserte produsenten sin produktlinje for 2019. Denne består av to helt nye modeller i tillegg til nye farger på gamle kjenninger.

Den nye Wolverine tar i følge produsenten presisjon, brukervennlighet og ytelse til et nytt nivå. Modellen er bygget på det samme 10.6-tommers Rally-skroget som den velprøvde Expedition. Forskjellen her er at Wolverine er klargjort for rafting-forhold med spesialseter og strammemekanisme for beina som gjør at den erfarne padleren faktisk også kan gjøre eskimorulle.

Den andre nyheten heter Oryx, og er på mange måter en slags packraft-kano. Med en vekt på skarve 5kg bringer dermed Alpacka Raft nye transportmuligheter hva angår kanovirksomhet til markedet. Da til tross for at modellen to stoler og stabilt skrog som er laget for å tåle transport av mye bagasje.

Les mer og se bilder av de nye modellene her.

Alpacka Raft markedsføres av packrafting.com i Norge.

nb_NO