Foto: Joakim Andreassen

7 skjeggoljer for fluefiskere* med ansiktshår

Er det ikke nok å bruke litt mud eller graffitolin, sier du? Her er Oppstrøms’ egen test av 7 skjeggoljer som skal sikre fløyelsmyk stemning i den hårete delen av trynet, uavhengig av hvor enn du måtte ha ambisjoner om å dyppe snøret ditt.

*Det er selvsagt ikke slik at det bare er fluefiskere som kan bruke skjeggolje, og denne kan opplagt også treffe både skjeggete slukfiskere, markfiskere (Gud forby) og fiskere/menn generelt. Men det sier seg vel kanskje selv.

Fra å være noe man stort sett fant på bluesinspirerte rockere og fotballtrenere på guttelagsnivå på 1980-tallet, har man de siste tiår vært vitne til en renessanse for skjegg som allemannseie. Også blant fluefiskere. Som seg hør og bør kanskje, i et miljø som lenge har vært preget av behovet for å gjøre et poeng av hobbbyen/livsstilen som noe utpreget maskulint (*sukk*).

Også i Oppstrøms er det en overvekt av skjegg. Hvorvidt det stammer fra overkompensering av manglende hodehår, får bli opp til andre å vurdere. Men skjegget har i hvert fall kommet for å bli. Og dermed hadde vi også et incentiv for å lage en sak om det.

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.