Artikkelforfatteren mener mye om foto. Her gjør han sitt ytterste for å se cool og casual ut, sånn som de gjør på Instagram. // Foto: André Pedersen

10 tips for å ta bedre fluefiskebilder

I denne saken skal vi belyse ulike måter som kan forbedre fotograferingen din betraktelig. Samtidig skal vi drepe noen myter og komme med noen bastante meninger som garantert vil få krenk-o-meteret til å peake hos fotobesserwisseren.

Fotografering og fluefiske går ofte hånd i hånd, og hos mange blir fluefiskebilder nærmest som en hobby i hobbyen. Uavhengig av hvilken av de to som er førsteprioritet.

Er du ute etter det vi mener er gode råd? Da er dette saken for deg. Men er du en fotograf av den lettkrenka typen, som i tillegg sverger til at dine egne metoder er det eneste rette, er det nok fordelaktig å slutte å lese... typ nå.

Vokt deg mot å gjøre hobbyen til levebrød

Når kameraet brukes i daglig virke, blir man fort mett. Det kan jeg skrive under på. Selv om det hele startet som en altoppslukende interesse, ble det å ta bilder på fritiden fort noe som minnet om jobb. I mange år fristet det rett og slett ikke å dra frem kameraet etter endt arbeidsdag.

Det var bare én aktivitet som holdt lysten noenlunde ved like: Turer med fluestang og kamera i sekken.

<...>

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.