10 tips for å ta bedre fluefiskebilder

Artikkelforfatteren mener mye om foto. Her gjør han sitt ytterste for å se cool og casual ut, sånn som de gjør på Instagram. // Foto: André Pedersen

I denne saken skal vi belyse ulike måter som kan forbedre fotograferingen din betraktelig. Samtidig skal vi drepe noen myter og komme med noen bastante meninger som garantert vil få krenk-o-meteret til å peake hos fotobesserwisseren.

Fotografering og fluefiske går ofte hånd i hånd, og hos mange blir fluefiskebilder nærmest som en hobby i hobbyen. Uavhengig av hvilken av de to som er førsteprioritet.

Er du ute etter det vi mener er gode råd? Da er dette saken for deg. Men er du en fotograf av den lettkrenka typen, som i tillegg sverger til at dine egne metoder er det eneste rette, er det nok fordelaktig å slutte å lese... typ nå.

(saken fortsetter)

For å lese denne saken må du abonnere.
Du kan prøve GRATIS i 30 DAGER.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Det billigste abonnementet vårt koster mindre enn en kaffekopp i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur. I tillegg er du med på å bygge Norges eneste fluefiskemagasin.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.

Norwegian