6 du bør følge – #6: Morten Jensen

Morten Jensen gir de fleste danske fluefiskere bakhjul på kysten. Oppskriften er GTI-reken.

Tidene med tykke bøker om hackle-teknikker, dubbing-farger og krokvalg er nok noe mange vil mene er forbi. I Oppstrøms københavnske enmanns-redaksjon har Barry Ord Clarkes Flies for sea-trout i hvert fall måtte vike for et hysterisk #instamood gjennom hele vinteren.

Vi mener at man absolutt bør se mot sosiale medier for tidens trend innen fluebinding. Oppstrøms presenterer i de kommende ukene ti av Skandinavias beste sjøørretfluebindere og deres favorittflue. Det er altså bare å dekke bordet med bindestikke og bobbin-holder, og la seg inspirere.

Morten Jensen aka @crazyeyes_flyfish_production er fluebinder nummer 6:

Hvem er @crazyeyes_flyfish_production?

- Mitt navn er Morten Jensen. Fluefisker med stor F. Hardy ProTeam, Geoff Anderson-ambassadør og freelance-skribent for det danske fiskemagasinet Fisk & Fri. Jeg tok tak i en fluestang i mitt 12. leveår og har ikke sluppet den siden. Fettfinnefisk er min absolutte lidenskap og jeg bruker mye av fisketiden på å jakte sølvblank fisk i sjøen. De seneste årene er jeg begynt å produsere litt fluefiskefilm. Jeg liker å skape noe som viser akkurat hvorfor fluefiske er så magisk. Man kan undre seg over hva som er greia m...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.