6 du bør følge – #4: Eivind Berulfsen

Eivind Berulfsen er 39 år, men likevel en «grand old man» innen Skandinavisk sjøørretfluebinding. Selv er han ydmyk og sverger til en «keep it simple»-tankegang.

Tidene med tykke bøker om hackle-teknikker, dubbing-farger og krokvalg vil nok mange mene er forbi. I Oppstrøms københavnske enmannsredaksjon har Barry Ord Clarke's Flies for sea-trout i hvert fall måtte vike for et hysterisk #instamood gjennom hele vinteren.

Vi mener at man absolutt bør se mot instagram for tidens trend innen fluebinding. Oppstrøms presenterer i de kommende ukene ti av Skandinavias beste sjøørretfluebindere og deres favorittflue. Det er altså bare å dekke bordet med bindestikke og trådholder, og la seg inspirere.

Fjerde fluebinder ut er Eivind Berulfsen aka @eivind_berulfsen:

Hvem er @eivind_berulfsen? - Jeg er 39 år, oppvokst på Nøtterøy i Vestfold hvor båtlivet, fisking og jakt tok tak i meg veldig tidlig. Pappa var en ivrig fisker, og tok meg med i båt for å dorge etter sjøørret langs land. Interessen for sjøørreten ble større da jeg fikk min egen fluestang som 12-åring, og fikk høre at man kunne fiske sjøørret med fluestang fra land. Jeg visste jo hvor vi fikk sjøørret. Pappa og jeg hadde dorget mye, og vi fikk alltid flex på de samme plassene! Nå var det bare å lære seg og...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.