6 du bør følge – #3: Jonatan Ternald

Jonatan Ternald snekrer sammen de mest ultrarealistiske sjøørretfluene på jord! Likevel er han ikke blek for å ta opp en «slow rolla tail» av boksen.

Tidene med tykke bøker om hackle-teknikker, dubbing-farger og krokvalg vil nok mange mene er forbi. I Oppstrøms københavnske enmanns-redaksjon har Barry Ord Clarkes Flies for sea-trout i hvert fall måtte vike for et hysterisk #instamood gjennom hele vinteren.

Vi mener at man absolutt bør se mot instagram for tidens trend innen fluebinding. Oppstrøms presenterer i de kommende ukene ti av Skandinavias beste sjøørretfluebindere og deres favorittflue. Det er altså bare å dekke bordet med bindestikke og bobbin-holder, og la seg inspirere.

Tredje fluebinder i rekken er Jonatan Ternald aka @jonatan_ternald: Hvem er @jonatan_ternald? Jeg heter Jonatan Ternald, er 31 år og bor på Brännö i Gøteborgs søndre skjærgård med mine to døtre og min samboer. Til daglig jobber jeg som snekker. Når og hvorfor begynte du å binde sjøørretfluer? Jeg begynte å binde for cirka fem år siden. Vet ikke helt hvorfor jeg begynte å binde, men etter at jeg fikk min første sjøørret på en egenbundet flue, var jeg helt solgt! I dag kan man vel si at jeg er besatt. Jeg binder før jeg følger barna i barnehagen, i lunsjpausen og ellers når de...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.