Vinterens tee & caps + gratisperiode på ALT digitalt innhold

November er ikke akkurat årets høydepunkt for oss fluefiskere. Det er mørkt, kaldt, vått, vakløst og generelt litt limbo-aktig. Her er vårt nøkterne bidrag til å (kanskje) gjøre det litt lysere.

Tidligere har vi prata høl i huet på dere om hvor viktig støtten fra leserne våre er. Uten betalende abonnenter, er det vanskelig å forsvare tiden vi legger ned i dette. Det tar tid å produsere stoff, lage papirmagasin og nettinnhold. All dugnad har sin smertegrense osv.

Dere er sikkert dritlei av å høre dette. Allikevel presiserer vi det én gang til:

Hvis du liker det vi driver med og synes tanken på at Oppstrøms på både papir og nett skal bestå i årene som kommer, er det beste du kan gjøre å tegne et abonnement.

Helt gratis i prøveperioden eller caps med på kjøpet

Vi vet at det kan være kjipt å betale for noe man ikke vet om holder mål. Og til tross for at månedsprisen på vår digitale tilgang er den samme som en kaffe på Narvesen, er det kult å vite hva man betaler for før man faktisk betaler.

I den forbindelse har vi valgt å gi alle nye kunder en gratis måned når man kjøper digital tilgang på Oppstrøms. Noe som altså gir deg muligheten til å teste ut om det vi tilbyr svarer til forventningene.

MEN: Som om ikke det var nok, så slenger vi med en gratis caps til alle som heller velger å gå for totalabonnementet Print + digital (NB! Gjelder ikke gaveabonnement, og varer så langt lageret rekker).

Freshe nyheter i nettbutikken

Vi driver ikke med verken Black Friday, Cyber Monday eller Singles Week på Oppstrøms. Det eneste vi gjør er fra tid til annen å lage litt eksklusivt merch i begrenset antall – som direkte bidrar til å finansiere den daglige driften.

Siste tilskudd er et helt nytt t-skjortedesign vi har valgt å kalle «Blåner». og capsen «Caddis», som er laget i samarbeid med Podsol.

Oppstrøms baserer i dag driften på å ha noe stoff bak betalingsmur, og i hovedsak handler dette om saker som er er tidkrevende å lage. All journalistikk, inkludert saken du akkurat har lest, krever likevel ressurser. Og uten hjelp fra våre lesere, er enkelt og greit ikke det vi driver med bærekraftig.

Ønsker du å støtte arbeidet vårt kan du enten kjøpe et abonnementet som passer for deg her eller vippse oss et valgfritt beløp. Alle bidrag over 1000,- premieres med at vi sender deg en gave i posten.

Bruk QR-koden eller søk oss opp/bruk Vipps-nummer #718176 i appen.

nb_NO