Foto: Håvard Stubø // jazzandflyfishing.com

Utfordringer i storrøyas rike

Årets julegave fra jazz- og fluefiskenissen er her! The Sorcerer-oppfølgeren fortsetter der Vol 1. slapp, og i kjent stil leverer den musikalske gjengen som bestilt.

Denne gang tar historien utgangspunkt i den eldste finlenderen i crewet.  Joona har nemlig har funnet sin nemesis i høyfjellsrøya på Nordkalotten.

– Til tross for at han har tilbragt mange uker ved noen av Nordkalottens fremste storrøyevassdrag, er røyepersen hans fremdeles på størrelse med en middels blyant, forteller Håvard Stubø til Oppstrøms.

Saken fortsetter under bildet.

thesorcerer_vol2_03_jazzandflyfishing_opstrms
Finsk frustrasjon kommer i mange varianter. // Foto: Håvard Stubø

De fleste fluefiskere har vel kjent på den ugne følelsen av å avvist gang på gang, mens alle turkompisene håver inn den ene storfisken etter den andre.

– Joona er inne i en negativ spiral, og blir mer og mer desillusjonert. Situasjonen blir ikke bedre av at det er null sympati å hente fra resten av gjengen. I desperasjon tyr han til drastiske tiltak for å bryte forbannelsen og komme ovenpå, sier Stubø.

Siden Vol. 2 er en ren fortsettelse av den første delen, kan det nok være en fordel å friske opp Vol. 1 før man går løs på mer jazz-inspirert snacks fra den artistiske firerbanden.