På brekket #23
Foto: flylordsmag.com

På brekket #23: Amerikanere på besøk i Europas siste villmark

Velkommen til ukas temperaturmåling av (fluefiske)miljøet. Det være seg nyheter, nye filmer, sladder, utstyrsnytt eller bare tilfeldige greier. På brekket finner man så mangt.

På brekket #23 inneholder amerikanere i Lappland, fjellrevnytt, ny Scott-stang, en fotokonkurranse og skumle tider for norske elver. Dessuten: Ron Sexmith og Geoff Dyer.

Ny «billigstang» fra anerkjent luksusmerke

I 2015 kom Scott Meridian, og fikk da enorme mengder skryt fra mang en saltvannsfluefisker. Enkelte gikk så langt som å hevde at dette var den beste saltvannsfluestangen som noensinne var laget.

Likevel, bare fire år senere, kom Sector. Tiltenkt noenlunde samme publikum, høstet den minst like mye lovord. Dette var også en stang som vippet det norske prispunktet over 10k-merket (11.449,- faktisk). Og den første i rekken av et prisbilde vi har sett flere ganger de siste årene. Da med blant annet Sage R8 Core, Winston Air, Loomis Asquith osv. Vi er nå vitne til noe som etterhvert kan karakteriseres som den rene skjære galskap for noen gram med karbon. Men det er en diskusjon vi ikke skal ta nå.

Dette handler derimot om at Scott ...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.