Klassisk amerikansk posering hører med. // Foto: Shire Life Boys

Ørret og villmark i Gunnison

Storslått natur og vakker villfisk kreditert amerikanere som faktisk flytter beina noen kilometer for å komme seg bort fra andre mennesker.

Amerikanere er glad i villmark. Ekstreme ekspedisjoner og episke lokasjoner. Yeeeah bro!

De fleste fluefiskere fra «mulighetenes land» vet å fremheve nettopp dette når de er på tur. Det er sjelden grenser for hvor «extreeeme» det hele er. Radical duuuude!

Hvorvidt Lars Monsen hadde delt disse oppfatningene skal vi ikke spekulere for mye i, men vi tror kanskje han hadde trukket litt på smilebåndet og himlet ørlite med øynene.

Gutta fra Shire Life Boys representerer derimot et kjærkomment unntak. I høst brukte de nemlig tid i et område som krever mer enn at man rygger pickupen ned til elva og setter seg i en «driftboat» med en Yeti Cooler full av Coors Light.

Saken fortsetter under bildet.

shirelifeboy_gunnicanyon_02_opstrms
Udiskutabelt at dette er villmark. Monsen approves? // Foto: Shire Life Boys

– Vi dro inn i selve hjertet av Gunnison-villmarken, og for å komme dit måtte vi kjøre flere timer på grusvei før vi pakket sekken og gikk til fots i rundt åtte kilometer nedstrøms Gunnison-elva, forteller Henry Williams til Oppstrøms.

Da de satte opp camp oppdaget de kjapt at de hadde selskap av hundrevis av gedigne gresshopper.

– Vi rigget utstyret omgående og fisket på ville brunørret og regnbuer under hele oppholdet. En fantastisk opplevelse der hvert kast var akkompagnert av den storslåtte naturen i Gunnison Canyon, sier Williams.

Her kunne vel selv Monsen hatt det ålreit? Døm selv…

nb_NO