Tonje Helene Blomseth er nominert. // Foto: Privat

Nå kan du stemme på «Årets Villmarking»

TV2-kjendisene «Himmeljegerne», Iditarod-aktuelle Sigrid Ekran og «Jegertvillingene» fra TV Norge er blant de nominerte til «Årets Villmarking». I år kan du være med å påvirke utfallet.

De har kjempet seg gjennom villmark under ekstreme forhold, de har laget TV-underholdning, de har forsket på Moder Jord og de har inspirert nordmenn i alle aldre til å komme seg ut på tur.

Friluftslivforfatter og fluefisker Randulf Valle, jegertvillingene Thybo-Hansen, eventyrjenta Tonje Helene Blomseth, Himmeljegerne fra Asker, fjellbestiger Randi Skaug, forskerne Yngve Kristoffersen/Audun Tholfsen, eventyreren Kristoffer Glestad, nærtur-entusiasten Marius Nergård Pettersen og hundekjørerstjernen Sigrid Ekran er nominert til tittelen som deles ut i forbindelse med messen Camp Villmark i Lillestrøm 31. mars.

Hvem er din favoritt?
For første gang gir arrangøren publikum anledningen til å påvirke finalerunden. Fra og med i dag og ut denne uken er det mulig å stemme på din favoritt ved å klikke deg inn på hjemmesiden til Camp Villmark.

– Ideen er at publikum skal få muligheten til å stemme frem tre kandidater som går til en finale. Den endelige vinneren kåres av en jury og presenteres under Camp Villmark 31. mars, forteller Daniel Alexander Holm, som er prosjektleder og jurymedlem.

nb_NO