To fluefiskere i sitt naturlige habitat. // Foto: Jørgen Platou Willumsen

Lars & Lars 2.0

Nilssen og Lenth er tilbake i Frognerparken, men denne gangen er noe annerledes. Kanskje er det begynnelsen på ny, norsk fiske-TV.

De hører på en eller annen måte hjemme her. Like mye som sinnataggen, monolitten, skatere og japanske turister. I alle fall for fluefiskere. Det var her Lars & Lars startet for 13 siden, og det var her Nilssen og Lenth avdekket et fiske som viste seg å være langt bedre enn de urbane omgivelsene skulle tilsi.

Likevel er noe annerledes denne gangen. Da vi møter Lars Nilssen og Lars Lenth i Frognerparken, er de ikke på jakt etter ørret, men gjedde. Og resultatet blir ikke Lars & Lars blog-TV slik vi har blitt vant til det, men noe litt mer ambisiøst.

Den nye serien. // Foto: VG+

Større og fetere

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.