Foto: Joakim Andreassen

Knus denne nordlendingen i ny runde med Oppstrøms-liga

Publikum er tilbake. Det hele likner mer på sporten mange av oss elsker. Det er snart tid for å sette fluestanga i boden, rigge bindestikka, og benke seg foran TVen for en ny sesong med nydelig engelsk fotball – og den tilhørende rosinen i pølsa: Vinne over Tommy Josefsen i Fantasy Premier League.

I fjor gjeninnførte vi den gamle Vak-tradisjonen med FPL-liga for fluefiskere. Flere hundre meldte seg på til stor glede for oss som arrangør – og til stor frustrasjon for et lite knippe sportshatende fluefiskere som mente at fantasifotball ikke har NOENTINGEN Å GJØRE PÅ ET FLUEFISKENETTSTED.

Vi bryr oss selvsagt ikke om meningene til folk som ikke vet å verdsette verdens vakreste idrett kombinert med det å ha det litt artig på en uformell måte, og kjører derfor på igjen. For andre år på rad kan du altså vinne fine premier og samtidig prøve å slå den humørsyke nordlendingen på bildet over

Sistnevnte bør strengt tatt være overkommelig. Tommy Josefsen har det man kan omtale som middels gode meritter, sett bort fra et par år innenfor topp 50k. Vi satser på at årets sesong gjenspeiler laksefisket hans de siste sesongene: Preget av både lite og liten fisk.

Josefsen på sin side har som vanlig stor tro på egne prestasjoner.

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.