Årets kalender, nye koppdesign, og olivenolje som gjør turmat til gourmet

Når vi lanserer nye produkter, så er det alltid ting med med sjel i samtlige ledd. Laget for hånd av små aktører, langt fra store fabrikker med samlebånd.

Denne gang slår vi på stortromma med flere produkter samtidig, og inkluderer to helt nye greier i samlingen vår.

Som vanlig støtter du oss direkte vår når du kjøper noe fra nettbutikken. Utelukkende viktige bidrag for arbeidet vårt med å lage kvalitetsjournalistikk for skandinaviske fluefiskere.

12 måneder. 12 bilder. 12. sitater.

Tell ned dagene til sesong med vår egen kalender

Med vår 2021-kalender kan du følge med på når det nærmer seg isgang, marginata-klekking eller lakseåpning. Og samtidig drømme deg bort i tolv bilder tatt av redaksjonens husfotografer i inn- og utland.

– Hver måned akkompagneres i tillegg av et sitat fra mine favorittforfattere. De tolv kalendersidene holdes sammen av den feteste papirklemma Clas Ohlson har å by på, og vil pynte opp enhver bindepult, kontorcelle eller utedo, forteller ansvarlig redaktør, Jostein Henriksen.

6 ulike koppvarianter – 4 helt nye design

6 ulike kopper. 4 nye motiver.

I 2016 fikk vi produsert opp et veldig begrenset antall emaljerte stålkopper. De ble utsolgt på under en time, og til alle de som ikke rakk å kjøpe seg kopp før lageret var tomt, lovet vi ny batch «snart». I fjor fulgte vi endelig opp med 6 nye design, som alle forsvant på et blunk.

Her er vårens serie, med fire helt ferske motiver. Som vanlig er alle tegnet for hånd av vår egen huskunstner og designer; Jørgen Platou Willumsen.

– De små kunstverkene representerer fremdeles offisielle illustrasjoner hentet fra papirmagasinet, så koppene har altså en direkte link til det redaksjonelle, forteller Jørgen.

Koppen tåler som vanlig direkte ild og meget røff bruk. Den er EEC-godkjent for matlaging, og kan settes rett på brenneren for varming av vann.

Kan virkelig olivenolje smake så godt?

Verdens beste turolivenolje?

– Det er hevet over enhver tvil, konstateter fotoredaktør, Joakim Andreassen.

Den humørsyke rogalendingen har en åpenbar greie for det italienske kjøkken, og god olivenolje får ham inn i en sjelden variant av euforisk fistel.

På tur mener han dette er en selvskreven ingrediens. Både fordi akkurat denne hever smaken på all mat, men også fordi olivenolje generelt tilfører nødvendige kalorier i perioder man kanskje bruker mer energi enn man rekker å innta.

– Etter å ha brukt den hjemme i en lengre periode, var det helt på sin plass å inngå et samarbeid med Oljeplattformen om å lage vår egen olje. Og da i en kanne som får plass i sekken. Med et par skjeer av denne, løftes den begredelige posematen flere hakk, mener Joakim.

Se alle de nye produktene her

nb_NONO