Diskuterer innovasjon i fluefiske

fluefiske innovasjon anadrom podcast
Brystmontert snelle der altså. // Foto: Rexfly

Utstyr ment for å revolusjonere fluefiske er ikke uvanlig, og nye innovasjoner dukker opp med jevne mellomrom. I denne episoden av Anadrom Podcast står blant annet alternativt utstyr på agendaen.

Det dukker til stadighet opp nye innovasjoner innen fluefiske, og Anadrom Podcast setter nå søkelyset på ting som er tiltenkt å revolusjonere måten vi kaster og fisker på.

fluefiske innovasjon anadrom podcast
Ser du hva dette er? // Foto: Slinger Sweden

– Vi skal kaste lenger, vi skal få mer fisk, eller at det skal forenkle fiskehverdagen vår. Men hvordan gikk det med alle disse «Reodor Felgen»-løsningene. Men ble det revolusjon?, spør Tore Andreas Schive.

Kim og Tore tar her en gjennomgang av flere innovasjoner innen fluefiske, og både VOGG Spookey, Arctic Silver, Slinger Sweden, brystmontert snelle og lineramme blir omtalt.

Hvorvidt Anadrom Podcast egentlig mener at disse aktørene på hver sin måte har forbedret fluefiske, får du innblikk i ved å høre episoden.

Funfacts om oppdrett og oppsummering av villaksauksjonen

– Kim gjør også comeback med funfacts fra oppdrettnæringen. Og denne gangen er den den drøy!

Den årlige villaksauksjonen er gjennomført. Redaksjonen tar også seg også en prat med Jon Anders Walle i Redd Villaksen.

Hør episoden under, eller finn den på Google PodcastsApple PodcastsPod.SpaceAcast, eller Overcast. Gamle episoder finner du her.

nb_NO