Eirik Norland om Årdalselva

En rogalending gjester studio, og det er (endelig litt) fokus på en lakseelv sør for barteby. Ellers er det en merkedag av de sjeldne.

Eirik Norland gjester studio, og Årdalselva er tema. Anadrom har også et slags (helt vanvittig) jubileum.

Forleden uke var det to år siden første episode av Anadrom så dagens lys. På de to årene har de totalt blitt lyttet til sammenhengende i hele åtte(!) år.

– Det er sjukt! Men, vi gir oss ikke. Vi kjører på videre, sier Tore Andreas Schive til Oppstrøms.

Endelig duket for lakseelv i Sør-Norge

Eirik Norland forteller om den vestlandske perlen ved navn Årdalselva i den siste episoden av Anadrom Podcast. // Foto: Privat

Anadrom har tidligere fått kritikk for at de ikke har vært noe særlig innom elver på lenger sør i landet enn der podcast-redaksjonen holder hus.

– Finnes det virkelig laks der også? Eirik Norland er med Anadrom på ukens elv, og tar oss med til vakre Årdalselva. En perle i vest, ikke langt fra Preikestolen. Snakker vi familieferiemuligheter, spør Schive.

Samme status i oppdrettsnæringen?

Veterinærinstituttet har kommet har kommet med sin tilstandsrapport for oppdrettsnæringen.

– Hvordan står det til? Er det bare velstand i mærdene hvor laksen har runde finner og korte gjellelokk? Finner de frem blandt døde leppefisk?

Ellers har Kim vært på shopping. Dette må markeres med Kims første utstyrsprat.

– Snakk om utstyrsnerd, avslutter Schive.

Hør episoden under, eller finn den på Google PodcastsApple PodcastsPod.SpaceAcast, eller Overcast. Gamle episoder finner du her.

nb_NO