A Thousand Casts fluefiske Bhutan
White kaster etter Golden Masheer. Foto: Joey Schusler

A Thousand Casts: En rørende reise i både fluefiske og livet

Etter årevis med venting er det fantastiske arbeidet relansert for et åpent publikum. Her er både filmen og praten vi hadde med Travis Rummel om prosjektet i 2019.

A Thousand Casts forteller historien om Oliver White, som gjennom fysisk rehabilitering etter en stygg skiulykke da han gikk på college, fant og brukte fluefiske på en måte som skulle vise seg å være nyttig i flere aspekter senere i livet.

Da filmen lanserte i 2019 tok vi (noe tårevåte etter den gripende seeropplevelsen) kontakt med Travis Rummel i Felt Soul Media for en prat.

Et lite intervju som dessverre aldri fikk se dagens lys. Filmen måtte nemlig trekkes tilbake etter noen utfordringer vi ikke kjenner detaljene rundt, like etterpå.

Uansett, her er det lille intervjuet. Og ikke minst filmen!

Gullmasheer i Bhutan er (mildt sagt) sært. Hvordan oppstod...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.