6 du bør følge – #2: Morten Hansen

Det kan virke som en klisje at fluefiske og fluebinding virker terapeutisk. Men for den danske fluebinderen Morten Hansen har det vært en viktig vei ut av noen av livets vanskelige perioder.

Tidene med tykke bøker om hackle-teknikker, dubbing-farger og krokvalg vil nok mange mene er forbi. I Oppstrøms københavnske enmanns-redaksjon har Barry Ord Clarkes Flies for sea-trout i hvert fall måtte vike for et hysterisk #instamood gjennom hele vinteren.

Vi mener at man absolutt bør se mot instagram for tidens trend innen fluebinding. Oppstrøms presenterer i de kommende ukene ti av Skandinavias beste sjøørretfluebindere og deres favorittflue. Det er altså bare å dekke bordet med bindestikke og bobbin-holder, og la seg inspirere.

Morten Hansen aka @coastfly er nummer to i rekken: Hvem er @coastfly? - Mitt navn er Morten Hansen. Jeg er 31 år og far til to gutter på henholdsvis 14 og 2 måneder. Jeg kommer fra det aller sydligste Danmark, nær grensen til Tyskland. Derfor blir nesten all min fisketid brukt på øya Als og ved andre fine plasser i Sønderjylland. Det betyr mindre tid i bilen og mer tid ved sjøen! Als og resten av det sørlige Danmark er dessuten veldig lite besøkt av andre sjøørretfiskere og står nok litt i skyggen av velkjente danske sjøørretperler som Fyn, Bornholm og Møn. Jeg møter sjelden andre ...

DENNE SAKEN ER GRATIS, MEN FOR Å LESE DEN MÅ DU LOGGE INN

Dersom du også ønsker å lese saker som krever et abonnement, kan du gå hit for å se de ulike alternativene

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.